PENSIONEREDE HUNDE

KOMMENDE AVLSTÆVER TÆVER TIL UDSTATIONERING/PLEJEFAMILIEHUNDE

 

ANMARION IRINA - dgl. 'Emma'
BHP3, UHP, AK1, HD: B
, DNA.
 
Emma er over udstillingslinier, men har brugsegenskaber, der ligger højt over gennemsnittet. Hun er en hund der elsker at arbejde, og derfor fik hun hurtigt alle sine tre brugshundeprøver (det højeste der kan opnås) samt sin avlskåring. Hendes glade væsen og arbejdsiver har hun videregivet til sine hvalpe.
Hun har vundet en del Mix-Matches og har titlen som Sjællands 'hele hund' nr. 3 i 1999. Emma lever desværre ikke mere, hun blev 13 år og har aldrig haft en sygedag.


 

WOTAI'S AYLA - dgl. 'Herdis'
BHP1, AK1, HD: A,DNA.


Ayla er ligeledes over udstillingslinier og er en dejlig mørkbrun tæve. Til sin avlskåring blev hun rost for sit flotte forsvarsarbejde. Ayla bor til daglig hos en familie på Møn. Ayla er nu gået på "pension"


 

HAJEN RILLE
BHP1, AK2, HD: B, DNA.
 

Rille er over sportshundelinier (hunde, som er avlet efter deres brugsegenskaber). Hendes moderlinie har lavet mange tjenestehunde/landsvindere inden for politiet, og Rille's halvsøster har vundet Danmarks bedste BHP1'er samt deltaget ved DM i BHP3. Rille's afkom har mentalt vist selvsikkerhed, hårdhed og stor vilje og lyst til at arbejde. Yderligere en med født evne til stabil og taktfuld standhals samt et effektivt fast greb. Rille bor til daglig hos en familie i Bjæverskov. Rille's hvalpe appellerer til den trænings interesseret hundefører der samtidig ønsker den ideele familiehund. Rille er nu gået på "pension"


 

GRÆNSEN'S CHOK
BHP1, AK1, UHP, HD: A, DNA.

 
Chok er en meget alsidig tæve, der besidder et meget velafbalanceret og roligt temperament. Hun er enorm førbar og har udprægede driftegenskaber. Til sin BHP 1 prøve fik hun 97 point i gruppe C. Hun er en 100 % familliehund på hjemmefronten og 100 % træningshund på træningspladsen. Hun er absolut en meget tiltalende tæve med en stabil og stærk psyke og vi har heldigvis erfaret, at det følger hendes hvalpe. Chok bor til daglig hos en familie i Hvalsø. Chok er nu gået på "pension"

 


 

GRÆNSEN'S EXSTASE
SCHH1, AK1, UHP, HD: C, Albuer: 0, DNA.

 
Exstase blev nr. 4 ud af 12 hunde i kreds 84 d. 17.04.2003 og klassevinder d. 15.06.2003 i kreds 8. Exstases store plus er absolut hendes gode frimodige væsen. Exstase bor hos en familie i Ringsted. Hun er mor til AVKL Grænsen's Vupti. Exstase er nu gået på pension.

 

STAMTAVLE / PEDIGREE
 

GRÆNSEN'S EXSTRA
SCHH1, AK1, UHP, HD: A, Albuer: 0, DNA.

 
Exstra blev nr. 2 på tysk landsdelsskue i 2006 og opnåede en Fortrinlig 1 placering i Brugsklasse tæver på HAS 2009. Exstra bor hos en familie i Greve og er nu gået på pension. Hun er bla. mor til Cirene og Flik Flak.

 

• STAMTAVLE / PEDIGREE •
 

GRÆNSEN'S NOUGAT
SCHH1, AK1, HD: B, Albuer: 0, DNA.

 
Nougat er efter den belgiske årsvinder Henry v. Dunieschenke. Hun er frisk hund med god byttedrift og i Gr. C har hun et fast og dybt greb. Hun fungerer til daglig som en dejlig familiehund hos en familie i Ringsted.

 

STAMTAVLE / PEDIGREE
 

GRÆNSEN'S Rasle
SCHH1, AK2, HD: A, Albuer: 0, DNA.

Rasle er over brugshundelinier og er en meget temperamentsfuld hund. Hun kører højt i sin forsvarsdrift og byttedrift og appellerer udelukkende til dem der vil træne. Hun bor hos en familie i Ballerup. Hendes første kuld viser gode takter som tjenestehunde, med balance i psyken samt medfødt evne til rolige faste greb og taktfuld halsgivning.
 

STAMTAVLE / PEDIGREE
 

VIDEOSEKVENS•

GRÆNSEN'S LEXI
SCHH1, AK2, UHP, HD: A, Albuer: 0, DNA.

 
Lexi er over sportshundelinier (hunde, som er avlet efter deres brugsegenskaber). Hendes moderlinie har lavet mange tjenestehunde/landsvindere inden for politiet. Hendes far Aron vom Bracheeler See har avlet flere hunde der har deltaget til Bundessiegerprüfung; det tyske mesterskab for BHP3-program. Lexi bor til daglig hos en familie i Birkerød. Hvalpe efter Lexi vil også fungerer som prima familiehunde. Lexi er nu gået på pension.

 

STAMTAVLE / PEDIGREE
 

AVKL/ VA AKACIAS AYKE
SCHH2, AK1, HD: A, Albuer: 0, DNA.

 
I samarbejde med ejerne Bjørn og Karin har vi fået lov til at registrere dette kuld i vores kennelnavn. Ayke er bla. årsvinder i yngste klasse tæver på HAS 2005. Ayke er en tæve af meget høj kvalitet med en flot titel som årsvinder i brugsklasse tæver i Sverige i 2006 til SSM og kom i avlsklassen på HAS i 2006 i Danmark. Inden da er hun klassevinder mange, mange gange. Hun inderholder derudover virkelige gode brugsegenskaber, taget betragtning af at hun er over udstillingslinier.

 

STAMTAVLE / PEDIGREE
  

GRÆNSEN'S SPRUTTE
SCHH1, AK1, HD: A, Albuer: 0, DNA.

 
Sprutte er efter den tyske avlsklassehan Ando v. Altenbergerland. Desværre er denne pragtfulde hund ikke med i avlen mere, men fungerer stadig som dejlig familiehund hos familie i Hvalsø.

 


 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

TOP